Saturday, October 24, 2009

Pandora Hearts

Általában én mindig a kedvenceimhez hasonlítok animet, hogy lássam mennyi közös van a 2 között

Hát ez a “STUFF” sok mindenre hajt az biztos…

Egyszerűen nem bírtam hinni a szememnek amikor néztem mert nem tudtam kötni a cselekményeket semmihez sem minden olyan véletlen volt de ezt most bővebben elmagyarázom:

Karakterek

(képet nem rakok be mert ez az anime nem érdemli meg és mert amúgy is lusta vagyok ^^”)

A főszereplő Oz Bezarious aki egy szőke-happy_hardcore-crybaby keveréknek tűnik számomra

Róla nincs sok minden amit mondani lehetne, ja igen apja utálja őt amit nem csodálok és legjobb barátja Gilbert aki valamilyen szinten átment az agymosáson, és van egy huga akit inkább az idővel megnőtt lufijaival látunk amiket a hasa fölött hord

A másik főszereplő Alice aki egy Abyss nevezetű helybe van bezárva és bizonyára ő csak is Loli lehet mert 21. században nem “tits or gtfo” megy hanem “Loli(,flatness) or gtfo”

Nincs nagy karakteressége, kb olyan mint Shana ( a Shakugan no Shanabol ) változik a hozzáállása a hím főszereplőhöz és szeret zabálni.

És Gilbert Nightray, ő vele nem voltak annyira pedofilok ezért inkább a felnőtt alakjában látható de legalább 100 éves

és most, hogy elmondtam mindent a fontosabb karakterekről jöhet a

Történet

Oz 15. szülinapját ünnepli, egy kastélyban volt tartva, ahol nagy ceremóniában Ozzy nem akart ő homóságukkal találkozni ezért Gilbertel buzgálkodik és a kishúgán vezeti le szörnyű ingereit.

Egyszer csak elértek egy földalatti temetőbe(?) és egy óra által Ozzy LSDhez jutott és nem denevérre fájt a foga hanem magára… a LOLIRA! ősi önmaga nem egyszer betömítette Alice-ka popóját

de most más volt a helyzet mert Alice biztos rokonságban van Rei-vel aki a méltán híres animeböl ( és általam is nagyon imádott ) Neon Genesis Evangelionbol származik és olyan pofával Ozzy-t leteperte a földre és “molesztálta” no de estére járt és elmúlt az anyag hatása, ezért Ozzynak tüstént a nagy-elcseszett órához kellett mennie ami nem MUKODIK Uri Geller hatása óta.

Aztán jött pár csukjás jedikre hasonló ember képződmény akik ellen Ozzynak nem volt semmi esélye, sőt Gil(megszálva) is velük volt mert kell egy ribanc minden sorozatban.

Ozzy kardot rántott és a jedi felé hajtott de Gil megmentette a jedit a saját kárára.

Gil összeesett és bla-bla-bla, Oz elment Csodaországba és ott még több anyagot szívott magába

Ugye mennyire komolyan lehet venni ezt a történetet?

Egyik barátom azt mondta a Gurren-Lagann nem vehető komolyan, hát akkor ez?

De ennyi mindfuck után láttam benne pár jó dolgot is de kevés volt sajnos, és a rohadt sok flashback annyira irritáló volt. Tehát végeredménynek ez az anime 7/10 kap tőlem mert jó kedvemben vagyok, de nem is érdemelné meg még ezt sem a gagyi vége miatt.

No comments:

Post a Comment